Tasty Green, owoce pochodzące w 100% z upraw ekologicznych. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywano wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska. „Vitis Lakemont” to białe winogrona bez pestek, które nadają się zarówno do spożycia na surowo, jak i do produkcji wina. Winogrona stołowe to owoce nadające się do spożycia na surowo. Jest to roślina pnąca, która może osiągać kilka metrów wysokości. Można ją formować na różne sposoby i dzięki odpowiedniemu przycinaniu utrzymać w bardzo zwartej formie. Winogrona można dobrze formować wzdłuż pergoli lub przy pomocy linek rozciągniętych na ścianie. W okresie od lipca do sierpnia winogrona najpierw wydają niepozorne kiście kwiatów, a następnie tworzą kiście winogron. Owoce mają zielono-żółty kolor, są soczyste i mają słodki smak. Można je jeść bezpośrednio lub wykorzystać do produkcji dżemu, soku lub wina. Winorośl potrzebuje dużo słońca, aby dojrzeć, i lubi ciepło, dlatego idealnym miejscem dla niej jest południowa strona.
Tasty Green, owoce uprawiane w 100% ekologicznie. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywane są wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu są rozwiązaniem przyjaznym dla środowiska.
„Vitis Lakemont” to białe winogrona bez pestek, które nadają się zarówno do spożycia, jak i do produkcji wina. Winogrona stołowe to owoce nadające się do spożycia na świeżo. Jest to roślina pnąca, która może osiągać kilka metrów wysokości. Można ją formować na różne sposoby i dzięki odpowiedniemu przycinaniu utrzymywać w bardzo zwartej formie. Winogrona można dobrze prowadzić wzdłuż pergoli lub przy pomocy linek rozciągniętych na ścianie. W okresie od lipca do sierpnia winogrona najpierw wydają niepozorne kiście kwiatów, a następnie tworzą się kiście winogron. Owoce mają zielono-żółty kolor, są soczyste i mają słodki smak. Można je spożywać bezpośrednio lub wykorzystać do produkcji dżemu, soku lub wina. Winorośl potrzebuje dużo słońca, aby dojrzeć, i lubi ciepło, dlatego idealnym miejscem dla niej jest południowa strona. Winogrona można zbierać od połowy września. Gleba powinna być dobrze przepuszczalna i żyzna, najlepiej niezbyt kwaśna, a raczej wapienna. Przycinanie zwiększa plon owoców, a roślina wygląda schludniej. Najlepiej przycinać roślinę w okresie od listopada do lutego, ale nie podczas silnych mrozów. Należy wtedy przyciąć zbędne gałęzie boczne i główne. Ta odmiana winogron jest odporna na zimę i bez problemu znosi temperatury do -20 stopni.