Tasty Green, owoce pochodzące w 100% z upraw ekologicznych. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywano wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska.
„Actinidia arguta Kiwiberry Issai” to samozapylająca się odmiana kiwi, która już w młodym wieku daje małe, gładkie, pozbawione włosków owoce. Znana jest również pod nazwą mini-kiwi. Owoce można jeść bez obierania i są bogate w witaminę C. Wiszą w dużych gronach na roślinie, często ukryte wśród liści. Rozcięty owoc przypomina miniaturową kiwi, z białym miąższem otoczonym pierścieniem czarnych nasion i charakterystycznym wzorem linii. Słodkie, zielone jagody są gotowe do zbioru w sierpniu-wrześniu i mają około 2-3 cm wielkości. Oprócz spożywania na surowo, owoce można również przetwarzać na różne sposoby, np. na dżem lub kompot. Przekrojone owoce pięknie prezentują się jako dodatek do przekąsek lub deserów. Owoce są również suszone, a nawet można z nich robić wino. Kiwi jest rośliną pnącą, dlatego najlepiej pomóc jej, prowadząc ją wzdłuż ściany, kratki lub pergoli. Liście tej pnącej rośliny są podłużne, od góry błyszczące, ciemnozielone, a od spodu jaśniejsze. Kiwi kwitnie w czerwcu i lipcu kremowo-białymi kwiatami. Jest całkowicie odporna na zimę i dobrze znosi temperatury do -25 °C. Kiwi należy sadzić w słonecznym, nieco osłoniętym miejscu.