Tasty Green, owoce pochodzące w 100% z upraw ekologicznych. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywano wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska. „Vitis vinifera Centennial Seedless” to białe winogrona bez pestek o jędrnych jagodach i delikatnym smaku muskatowym. Ze względu na ilość słońca i ciepła, jakiej potrzebuje ta odmiana winogron, lepiej jest uprawiać ją w szklarni, aby uzyskać dobre plony. Jest to roślina pnąca, która może osiągać kilka metrów wysokości. Można ją formować na różne sposoby i dzięki odpowiedniemu przycinaniu utrzymać w bardzo zwartej formie. Winogrona można dobrze prowadzić wzdłuż pergoli lub za pomocą linek napinających przymocowanych do ściany. W okresie od maja do czerwca winogrona najpierw wydają niepozorne kiście kwiatów, a następnie tworzą kiście winogron. Owoce mają biało-zielony kolor i słodki, aromatyczny smak. Można je jeść bezpośrednio lub wykorzystać do produkcji dżemu, soku lub wina. Winorośl potrzebuje dużo słońca, aby dojrzeć, i lubi ciepło, dlatego idealne jest dla niej miejsce od strony południowej.
Tasty Green, owoce uprawiane w 100% ekologicznie. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywane są wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska.
„Vitis vinifera Centennial Seedless” to białe winogrona bez pestek o jędrnych jagodach i delikatnym smaku muskatowym. Ze względu na ilość słońca i ciepła, jakiej potrzebuje ta odmiana winogron, lepiej jest uprawiać ją w szklarni, aby uzyskać dobry plon. Jest to roślina pnąca, która może osiągać kilka metrów wysokości. Można ją formować na różne sposoby i dzięki odpowiedniemu przycinaniu utrzymać w bardzo zwartej formie. Winogrona można dobrze prowadzić wzdłuż pergoli lub za pomocą linek rozciągniętych na ścianie. W okresie od maja do czerwca winogrona najpierw wydają niepozorne kiście kwiatów, a następnie tworzą kiście winogron. Owoce mają biało-zielony kolor i słodki, aromatyczny smak. Można je jeść bezpośrednio lub wykorzystać do produkcji dżemu, soku lub wina. Winorośl potrzebuje dużo słońca, aby dojrzeć, i lubi ciepło, dlatego idealnym miejscem dla niej jest południowa strona. Winogrona można zbierać od połowy września. Gleba powinna być dobrze przepuszczalna i żyzna, najlepiej niezbyt kwaśna, a raczej wapienna. Przycinanie zwiększa plony i poprawia wygląd rośliny. Najlepiej przycinać roślinę w okresie od listopada do lutego, ale nie podczas silnych mrozów. Należy wtedy przyciąć zbędne gałęzie boczne i główne. Ta odmiana winogron jest odporna na zimę i doskonale znosi temperatury do -20 stopni.