Tasty Green, owoce pochodzące w 100% z upraw ekologicznych. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywano wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska. „Morus Nigra Mulle” to morwa czarna. Drzewo to charakteryzuje się charakterystycznymi gałęziami i ciemnozielonymi liśćmi w kształcie serca. W maju czarna morwa kwitnie białymi kwiatami. Jesienią na gałęziach pojawiają się czerwono-czarne owoce. Najpierw są zielone, potem czerwone, a po osiągnięciu pełnej dojrzałości czarne-czerwone. Przypominają maliny i mają lekko słodki, aromatyczny smak. Owoce są zdrowe, zawierają dużo błonnika, witamin i przeciwutleniaczy. Można je spożywać na surowo, suszyć lub przetwarzać na dżemy i soki.
Tasty Green, owoce uprawiane w 100% ekologicznie. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywane są wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Słoik i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska.
„Morus Nigra Mulle” to czarna morwa. Drzewo to jest bardzo charakterystyczne dzięki swoim gałęziom i ciemnozielonym liściom w kształcie serca. W maju czarna morwa kwitnie białymi kwiatami. Jesienią na gałęziach pojawiają się czerwono-czarne owoce. Najpierw są zielone, potem czerwone, a po osiągnięciu pełnej dojrzałości czarno-czerwone. Przypominają maliny i mają lekko słodki, aromatyczny smak. Owoce są zdrowe, zawierają dużo błonnika, witamin i przeciwutleniaczy. Można je jeść na surowo, suszyć lub przetwarzać na dżem i sok. Morwa rośnie powoli i zazwyczaj owocuje dopiero po kilku latach. Drzewa mogą osiągać bardzo wysoki wiek, nawet 100 lat lub więcej. W zależności od sposobu przycinania, morwa może osiągnąć dowolną wielkość, dlatego drzewo to nadaje się również do mniejszych ogrodów. Przycinanie polega na usuwaniu małych dolnych gałęzi z drzewa oraz dużych gałęzi, które mogłyby zepsuć jego kształt. Korona powinna być otwarta, aby mogło do niej wpadać światło. Morwę można również sadzić w doniczce na tarasie lub balkonie. W doniczce morwa jest jednak bardziej wrażliwa na mróz. Dlatego zimą warto owinąć doniczkę folią bąbelkową. Morwa najlepiej rośnie w słońcu, w wilgotnej glebie.