Tasty Green, owoce pochodzące w 100% z upraw ekologicznych. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywano wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta zostały wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu są rozwiązaniem przyjaznym dla środowiska. „Vaccinium corymbosum Reka”, znana również jako borówka amerykańska. Jest to popularna odmiana, która daje duże i słodkie owoce. Dobrze rośnie na każdym rodzaju gleby. Krzew ma cienkie gałęzie i małe, świeżo zielone liście. Owoce są jędrne, jasnoniebieskie i mają dobry smak. Można je zbierać od połowy lipca do połowy sierpnia. Świeże jagody można przechowywać przez tydzień, można je również zamrozić. Jagoda kwitnie w gronach, a kwiaty mają kolor od biało-kremowego do różowego. Kwitnienie trwa w pierwszej połowie maja. Roślina ta jest całkowicie samozapylająca i prawie nie wymaga pielęgnacji. Liście mają ładną pomarańczowo-czerwoną barwę jesienią, a następnie opadają.
Tasty Green, owoce uprawiane w 100% ekologicznie. Oznacza to, że podczas uprawy wykorzystywane są wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Doniczka i etykieta są wykonane z tworzywa sztucznego pochodzącego z recyklingu, dzięki czemu stanowią rozwiązanie przyjazne dla środowiska.
„Vaccinium corymbosum Reka”, znana również jako borówka amerykańska. Jest to znana odmiana, która daje duże i słodkie owoce. Dobrze rośnie na każdym rodzaju gleby. Krzew ma cienkie gałęzie i małe, świeżo zielone liście. Owoce są jędrne, jasnoniebieskie i mają dobry smak. Można je zbierać od połowy lipca do połowy sierpnia. Świeże jagody można przechowywać przez tydzień, można je również zamrażać. Jagoda kwitnie w gronach, a kwiat ma kolor od biało-kremowego do różowego. Kwitnienie następuje w pierwszej połowie maja. Roślina ta jest całkowicie samozapylająca i prawie nie wymaga pielęgnacji. Liście mają ładną pomarańczowo-czerwoną barwę jesienią, a następnie opadają. Jagody mają właściwości lecznicze. Jagody zawierają antocyjany, substancje nadające im niebieski kolor. Substancje te mają dobry wpływ na serce i naczynia krwionośne. Barwnik ten może między innymi zmniejszać gromadzenie się tłuszczu w naczyniach krwionośnych, poprawiając w ten sposób przepływ krwi. Ponadto jagody zawierają przeciwutleniacze.